Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Άντε και του χρόνου.....


Η πρώτη μας κυνηγετική περίοδος τελείωσε και μας γέμισε εμπειρίες και όμορφες στιγμές. Γευτήκαμε όλα τα χρώματα και τα αρώματα της φύσης και νιώσαμε κομμάτι της...Έτσι, τώρα που τελείωσε το κυνήγι για φέτος, κυριαρχεί μια νοσταλγία για όλες αυτές τις στιγμές, αλλά και ανυπομονησία για την επόμενη σαιζόν...
Σαν πρωτοετής στο "πανεπιστήμιο του κυνηγίου και της φύσης", έμαθα πολλά πράγματα για τους μηχανισμούς της, την αγάπησα ακόμη περισσότερο και πλέον νιώθω πολύ μεγαλύτερο σεβασμό προς αυτήν. Αυτό γιατί μου προσέφερε και θα μου προσφέρει μοναδικές εμπειρίες και κυρίως χαλάρωση και ξεκούραση. Ναι, ξεκούραση! Τι κι αν έκανα κάθε μέρα πάνω από 6 χιλιόμετρα περπάτημα υπό ασταμάτητη βροχή;! Όλη αυτή η ευεξία που νιώθεις όταν ξέρεις ότι περπατάς σε μέρη που δεν τα έχει περπατήσει άλλος ή όταν βλέπεις όμορφα ορεινά τοπία, είναι κάτι το απερίγραπτο και σε κάνει να μην κουράζεσαι ποτέ....!
Το κυνήγι είναι ένα πάθος και το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι όποιος δεν το έχει δοκιμάσει, δε θα μπορέσει ποτέ να καταλάβει πως νιώθει ένας κυνηγός και πόσο σημαντικό είναι γι' αυτόν να έρχεται σε επαφή με τη φύση. Τα όμορφα συναισθήματα που μου άφησε αυτή η πρώτη μου χρονιά, με έκαναν να δεθώ ακόμη περισσότερο με αυτήν τη δραστηριότητα. Έτσι, την τελευταία μέρα για φέτος, μετά από ένα όμορφο απογευματινό κυνήγι με τον αδερφό μου, αποχαιρέτησα και έδωσα “νοητό” ραντεβού με τα αγαπημένα μου κυνηγοτόπια για του χρόνου.
Τέλος, ελπίζω οι ιθύνοντες να φερθούν ώριμα και,από την 20η Αυγούστου, να έχουμε ξανά τη δυνατότητα να ζήσουμε τις φετινές στιγμές και ακόμη καλύτερες…. Μέχρι τότε, πρέπει όλοι να έχουμε στο μυαλό μας ότι το κυνήγι είναι απλά ένα χόμπι και ότι οι υποχρεώσεις μας είναι πάνω απ’ όλα! Παρόλα αυτά, για τους επόμενους μήνες το μυαλό μου, έστω και λίγο, θα ταξιδεύει στη στιγμή που θα ξαναπερπατήσω στα όμορφα εκείνα μέρη…..


Αφιερωμένη στον αδερφό και συνκυνηγό......

10 σχόλια:

Ηλίας Παπανικολάου είπε...

Αδερφέ σε ευχαριστώ για την αφιέρωση!
Όντως η κυνηγετική χρονιά έφυγε με πολύ ωραίες αναμνήσεις!
Αυτό που μας μένει είναι το:"Ντουμπλέ ολέ !!"
Να είμαστε καλά και του χρόνου θα επιστρέψουμε!
Ίσως και με νέο μέλος στην ομάδα μας(Δήμο σε περιμένουμε)!

Dimosthenis Gkekas είπε...

xaxa 8a er8o na eiste 100% siguroi ;) den xanontai autes oi stigmes....

Ανώνυμος είπε...

Καλό Διάβασμα Τώρα !dp

Dimosthenis Gkekas είπε...

baaaaaaaaaaa den to nomizo0o0o0o0o :PPPPP xaxax

Ηλίας είπε...

Διάβασμα?ααααα ναι!Διάβασμα για βελτιώσεις του όπλου...βάψιμο κοντακίου(to Tom)...ψάξιμο για εξωτερικό τσόκ γιατί στο καρτέρι με 68 πόντους κάννη είναι αμαρτία!
Όντως έχουμε πολύ διάβασμα!Αγχώθηκα τωρα!:ppppp

Dimosthenis Gkekas είπε...

auto einai to sosto diavasma....e ilia????? :PPPPPPPPPP

Ανώνυμος είπε...

Το ανέκδοτο ... "Τώρα τα κεφάλια μέσα !"... Το ξέρετε; dp

Μάκης είπε...

Συμφωνώ και προσθέτω τον ορισμό του χόμπι,ωστε να γίνει κατανοητό πρώτα απο μένα(!!!!) :
χόμπι το [xóbi] Ο (άκλ.) : ερασιτεχνική απασχόληση για να περνούμε τις ελεύθερες ώρες μας
Άρα,άλλο ελεύθερος χρόνος και άλλο υποχρεώσεις.Προφανώς,όποιος δεν είναι "εντάξει¨με τις υποχρεώσεις του,μη νομίζει οτι έχει και ελεύθερο χρόνο.Τα κεφάλια μέσα λοιπόν και καλά μου τελειώματα!!!

Λιάκος είπε...

Χαχα...σωστός ο αδερφός!Καλά τελειώματα Bro!
Επίσης ο κύριος dp να μην μας το θυμίζει συνέχεια!εντάξει το γνωρίζουμε...το οτι το "ξεχνάμε" μερικές φορές είναι επειδή είμαστε άνθρωποι!
:p :p :p

Ηλίας κ' Μακης είπε...

Σήμερα ξεπεράσαμε και τις 1000 επισκέψεις στο blog του Άνω Παρακαλάμου!
Συγχαρητήρια και σε ανώτερα!Πάμε για τις 2000 μεσα στο εξάμηνο!

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Στείλτε μας ιδέες για το blog...!!!!

Ονοματεπώνυμο:

Mail:

Mήνυμα: