Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Πάσχα 2011


Όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος περάσαμε τις διακοπές του Πάσχα στο αγαπημένο μας χωριό.Η κίνηση ήταν μειωμένη και συνυπολογίζοντας την οικονομική κατάσταση της χώρας μας τότε αυτό είναι απόλυτα λογικό!
Όσοι κατάφεραν, με αρκετές δυσκολίες να βρίσκονται εκεί, πέρασαν όμορφες στιγμές στο πανέμορφο-ανοιξιάτικα ντυμένο-χωριό μας..


Ο Αντώνης και η Ελπινίκη :)

Η μεγάλη εβδομάδα κύλισε όμορφα με σχετικά καλές καιρικές συνθήκες και αυτό επέτρεψε σε όλους μας να απολαύσουμε το ανθισμένο περιβάλλον και την καλή παρέα. Το χωριό γέμισε με παιδιά που έπαιζαν μπάλα στα κόκκινα(!!!) πλέον τερματάκια στα σάδια, οι πιό μεγάλοι νέοι επέλεγαν τα παγκάκια και την πλατεία και οι μεγαλύτεροι τις αυλές των σπιτιών τους..















Δεν έλειψαν, όπως και κάθε χρόνο, οι επισκέψεις σε διπλανά χωριά με φανταστικό περιβάλλον για καφέ.

Βελλά

Όσοι κατάφεραν να παραμείνουν μέχρι την παρασκευή μετά την κυριακή του Πάσχα μπόρεσαν να πάνε στο πανηγύρι της Ζωοδόχου πηγής που έγινε στην Παλιογκρίμπιαννη.





Τέλος,αξιοσημείωτο γεγονός ήταν ο αγώνας ποδοσφαίρου που διοργανώθηκε στον Κάτω Παρακάλαμο μεταξύ παλαίμαχων Παρακαλάμου και παλαίμαχων Καλπακίου (τελικό αποτέλεσμα 1-1)! Στην ομάδα του Παρακαλάμου έπαιζε και ο "δικός" μας Τάκης Παύλου που μας προσέφερε θέαμα κάνοντας φοβερές αποκρούσεις προστατεύοντας την εστία του Παρακαλάμου..

Ο Τάκης σε στιγμές δράσης!


Το σίγουρο είναι πως ο αγώνας θύμησε ωραίες στιγμές στους αγωνιζόμενους



Ο Άνω Παρακάλαμος ήταν εκεί στις εξέρδρες!





Φίλοι μου,ραντεβού το καλοκαίρι στο χωριό μας.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Στείλτε μας ιδέες για το blog...!!!!

Ονοματεπώνυμο:

Mail:

Mήνυμα: